Varumärke Kläder & Skor Till Försäljning Sveirge - Billiga Vila,Vero Moda,Adidas & Rieker
  • Logga in
  • Registrera

Sekretesspolicy

Sekretesspolicy
Denna sekretesspolicy förklarar generellt hur vi skyddar integriteten för din personliga information. Det gäller alla personuppgifter du lämnar till oss när du registrerar dig hos oss.
Vilken information samlar vi in?
De typer av personlig information som vi samlar in från dig kommer att bero på samlingsförhållandena och på vilken typ av tjänst du begär från oss. Om du till exempel vill köpa en produkt från denna webbplats kan vi samla in detaljer som ditt namn, din e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information som är relevant för ditt köp.
Eftersom vi enligt lag är skyldiga att erhålla samtycke till insamlingen av "känslig information" antar vi att du har samtyckt till insamlingen av all information du har lämnat till oss för användning i enlighet med denna policy, om du inte berättar för oss annat.
Hur vi samlar in information
Vi kan samla in personuppgifter om dig när du besöker vår hemsida, när du behandlar oss via vår hemsida eller när du har kontakt med oss ​​personligen. Vi samlar inga personliga uppgifter utan ditt samtycke. Vi anser att ditt samtycke beviljas när du fyller i de fält som är nödvändiga för att underlätta en transaktion via denna webbplats.
Hur vi använder din personliga information
Vi samlar vanligtvis din personliga information till följande ändamål:
1. För att underlätta din tillgång till vår hemsida, produkter och tjänster
2. För att leverera produkter du har beställt från oss
3. För att ge dig information om våra produkter och tjänster
4. Att söka din åsikt om våra produkter, tjänster, marknadsföring och webbplats.
Några av de personuppgifter vi samlar är avgörande för att vi ska kunna exakt identifiera vem som använder tjänsten. Andra typer av personlig information vi samlar hjälper oss att utveckla en profil av vem som använder vår service och vad deras intressen är. Detta hjälper oss att erbjuda produkter som passar användarnas behov på denna webbplats.
Offentliggörande av personuppgifter till tredje parter
Vi kan avslöja din personliga information till tredje part för det syfte som informationen samlades in eller för relaterade ändamål, till exempel för att slutföra en transaktion på dina vägnar eller förse dig med en produkt som du köpt. Vi engagerar entreprenörer från tredje part för att utföra tjänster för oss som innebär att entreprenören hanterar personlig information vi håller. Till exempel involverar vi för närvarande tredjepartsentreprenörer till:
1. Leverera produkter som köpts från denna webbplats
2. Ge elektroniska överföringstjänster, Betalning av kreditkorts konto och relaterade tjänster
Säkerhet för din personliga information
Vi håller säkert dina personuppgifter och vi kommer inte att handla, hyra eller sälja det. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att skydda all information vi håller om dig. Personliga uppgifter kan lagras både elektroniskt på vårt datorsystem. Brandväggar, lösenord, antivirusprogram och e-postfilter acto för att skydda all vår elektroniska information.
Ändringar av denna sekretesspolicy
Vi kan ändra denna sekretesspolicy eftersom våra företagskrav eller lagen ändras. Eventuella ändringar av denna sekretesspolicy uppdateras på vår webbplats, så besök den här sidan regelbundet för att se till att du har vår mest aktuella sekretesspolicy.
Lösa dina problem
Om du har några frågor om hur din personliga information samlas in eller används, var god kontakta oss. Vi kommer att svara på din fråga eller klagomål så snart som möjligt.
tillbaka